Generelle oplysninger

Green Dates - RM Import A/S
Norgesvej 4, 8450 hammel
CVR nr.: 27178626
Mail: info@greendates.dk
Telefon: 26700574

Priser og betaling

Hos Greendates.dk er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Leveringsomkostningerne er ikke inkluderet i prisen, men tilføjes i kurven. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer. Vi forbeholder os retten til at ændre priserne uden forudgående samtykke, dog ikke efter et køb er realiseret.

Greendates.dk modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Applepay og MobilePay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Ved anvendelse af betalingskort, sker en reservation af beløbet der handles for. Dette beløb er reserveret indtil vi har behandlet og afsendt din ordre. Når ordren er afsendt, hæves pengene på kontoen. 

Vi benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol, hvilket betyder at dine data er sikre og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Levering

Vi leverer varer til hele Danmark med fragtpriser fra 39 kr. Dine varer sendes med GLS eller DAO. Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland.

Hvis DAO hjemmelevering vælges, leverer DAO din pakke om natten og ringer derfor ikke på. Pakken stilles ved din dør - også hvis du bor i en opgang med andre beboere. Dette er på eget ansvar, og risikoen for varen overgår til køber, når pakken stilles. Dette gælder både ved skader samt tyveri. Læs mere på www.dao.as

Leveringstiden for din ordre er normalt 1-4 hverdage efter bestilling. I ekstra travle perioder eller perioder med sygdom kan der forekomme længere leveringstid. Ved bestilling i weekenden afsendes pakken som udgangspunkt første hverdag.

Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen. 

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da venligst kundeservice. 

Hvis pakken ikke afhentes i pakkeshoppen, sendes pakkes automatisk retur til os, når afhentningstiden er gået. Returfragten trækkes fra tilbagebetalingen af pakken.

Fortrydelsesret

Der er ikke fortrydelsesret på varer købt på greendates.dk, da der udelukkende sælges fordærvelige fødevarer. Hvis fødevaren har været solgt og fragtet fra vores lager, kan kvaliteten og fødevaresikkerheden ikke garanteres. Derfor gælder fortrydelsesretten ikke på levering af fødevarer jævnfør forbrugeraftaleloven.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Det betyder, at du kan få varen ombyttet eller pengene tilbage, afhængig af den konkrete situation. Du skal reklamere i "rimelig tid", efter du har opdaget manglen/fejlen. Reklamationsretten ophører, såfremt varen har overskredet sidste anvendelses dato. I tilfældet af en reklamation bedes du kontakte os på info@greendates.dk

Fragtskader skal anmærkes straks ved modtagelsen af varer til den anvendte fragtudbyder.

Vi anbefaler, at vores produkter opbevares tørt og ikke for varmt.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for greendates.dk. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, de er kun registreret i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Du kan til enhver tid få behandlet en klage ved skriftlig henvendelse til info@greendates.dk

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan en klage over en vare eller tjenesteydelse også indgives til:

Center for klageløsning, Nævnenes Hus,
Toldboden 2
8800 Viborg
Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus: (link)

Det er som udgangspunkt en forudsætning for at klage, at varen eller ydelsen, som du vil klage over, har kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr.

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/ 
Angiver du en klage, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@greendates.dk