Cheesecake med lemoncurd

Den lækre no-bake cheesecake med lemoncurd, der er super cremet. Denne no-bake veganske cheesecake med lemoncurd er den perfekte dessert til enhver lejlighed. Den er lavet med en blanding af cashewnødder, kokosmælk, citronsaft mm., som giver en dejlig cremet konsistens og en syrlig smag. Og det bedste af det hele er, at den er super nem at tilberede - du behøver ikke at bage den!

Lavet af @veggie_venca

Ingredienser: 
Bund: 
  • 2,5 dl. mandler 
  • 25 stk af vores friske dadler 
  • 2,5 dl. havregryn 
Mellemlag: 
  • 4 dl. cashewnødder
  • 1,5 dl. fuldfed kokosmælk 
  • 3 spsk. ahornsirup 
  • 1 spsk. citronsaft 
  • 1 tsk vanilje

Lemoncurd: 

  • 1 glas lemoncurd 

Sådan gør du:

Bund: 
  1. Mandlerne blendes i en foodprocessor eller lignende til grov mel. 
  2. Udsten dadlerne blend dem sammen med mandelmel og havregryn. 
  3. Fordel bunden i en springform beklædt med bagepapir.
Mellemlag: 
  1. Cashew nødderne udblødes i 1 time i kogt vand og drænes herefter. 
  2. Blend alle ingredienser til mellemlaget sammen til en ensartet, cremede masse. 
  3. Fordel mellemlaget på bunden og sættes på frost i minimum 1 time 
Lemoncurd: 
  1. Smør et tyndt lag lemoncurd på toppen af kagen, og sæt kagen på frys til den skal serveres.