Muffins uden tilsat sukker*

De lækreste muffins, der er lavet på blandt andet squash og vores friske dadler. Muffinsene er både vegansk, glutenfrie og helt uden tilsat sukker (*med et naturligt indhold af sukker). Disse muffins er et super lækkert alternativ til kager og andet sødt i hverdagene. 

Lavet af @veggie_venca


Ingredienser 10-12 stk:

  • 100 g pecannødder
  • 200 g Juicy Dates
  • 1 espresso (ca. 8 spsk)
  • 2 spsk kokosolie
  • 4 spsk kakao
  • 2 spsk vegansk proteinpulver (kan erstattes af kakaopulver)
  • 80 g mørk chokolade
  • Lidt salt 
Sådan gør du:
  1. Blend eller hak pecannødderne og sæt det til side.
  2. Udsten dadlerne og blend dem.
  3. Tilsæt espresso og kokosolie til dadelmassen, og blend det hele til en ensartet masse. Tilsæt derefter kakao og proteinpulver og rør rundt.
  4. Tilsæt de hakkede pecannødder og lidt salt til massen, og rør godt rundt. Fordel herefter massen ud på en form beklædt med bagepapir. Sæt massen på køl.
  5. Når massen har været på køl, kan du overtrække det hele med mørk chokolade. Sæt herefter brownien tilbage på køl i mindst 1 time. Herefter kan de skæres ud i de ønskede stykker.