Muffins uden tilsat sukker*
De lækreste muffins, der er lavet på blandt andet squash og vores friske dadler. Muffinsene er både vegansk, glutenfrie og helt uden tilsat sukker (*med et naturligt indhold af sukker). Disse muffins er et super lækkert alternativ til kager og andet sødt i hverdagene.
Lavet af @veggie_venca
Ingredienser 10-12 stk:
- 100 g pecannødder
- 200 g Juicy Dates
- 1 espresso (ca. 8 spsk)
- 2 spsk kokosolie
- 4 spsk kakao
- 2 spsk vegansk proteinpulver (kan erstattes af kakaopulver)
- 80 g mørk chokolade
- Lidt salt
- Blend eller hak pecannødderne og sæt det til side.
- Udsten dadlerne og blend dem.
- Tilsæt espresso og kokosolie til dadelmassen, og blend det hele til en ensartet masse. Tilsæt derefter kakao og proteinpulver og rør rundt.
- Tilsæt de hakkede pecannødder og lidt salt til massen, og rør godt rundt. Fordel herefter massen ud på en form beklædt med bagepapir. Sæt massen på køl.
- Når massen har været på køl, kan du overtrække det hele med mørk chokolade. Sæt herefter brownien tilbage på køl i mindst 1 time. Herefter kan de skæres ud i de ønskede stykker.