Grillede gulerodssalat

Grillet gulerødder toppet med friske dadler, pistacienødder, feta og persille - det lækreste sommer tilbehør! 

Ingredienser:
  • 12 gulerødder
  • 10 stk af vores friske dadler
  • 100 g feta
  • 50 g pistacienødder
  • Lidt persille
  • Salt
  • Peber
  • Timian
  • Olivenolie
Fremgangsmåde:
  1. Skær gulerødderne ud i 3-4 stykker på langs. Hæld olivenolie, salt, peber og timian over gulerødderne.
  2. Grill gulerødderne på begge sider i 4-5 minutter, indtil de er møre og let gyldne.
  3. Imens gulerødderne grilles, kan toppingen forberedes. Skær dadlerne, pistacienødder, feta og persille i små stykker. Bland det sammen i en skål og hæld lidt olivenolie, salt og peber over.
  4. Når gulerødderne er færdige, placeres de på et serveringsfad. Top herefter gulerødderne med den forberedte blanding af dadler, pistacienødder, feta og persille.