Grillede gulerodssalat
Grillet gulerødder toppet med friske dadler, pistacienødder, feta og persille - det lækreste sommer tilbehør!
Ingredienser:
Ingredienser:
- 12 gulerødder
- 10 stk af vores friske dadler
- 100 g feta
- 50 g pistacienødder
- Lidt persille
- Salt
- Peber
- Timian
- Olivenolie
- Skær gulerødderne ud i 3-4 stykker på langs. Hæld olivenolie, salt, peber og timian over gulerødderne.
- Grill gulerødderne på begge sider i 4-5 minutter, indtil de er møre og let gyldne.
- Imens gulerødderne grilles, kan toppingen forberedes. Skær dadlerne, pistacienødder, feta og persille i små stykker. Bland det sammen i en skål og hæld lidt olivenolie, salt og peber over.
- Når gulerødderne er færdige, placeres de på et serveringsfad. Top herefter gulerødderne med den forberedte blanding af dadler, pistacienødder, feta og persille.