Brownie uden tilsat sukker*
Den lækreste brownie uden tilsat sukker* med kokosfrosting. Brownien er blandt andet lavet på kikærter og mandler.
Lavet af @veggie_venca
Ingredienser:Brownie:
- 120 g mandler
- 50 g vegan block
- 20 stk. af vores friske dadler
- 3 æg
- 3 spsk. raw kakaopulver
- 1 dåse drænede kikærter
- 1/2 dl stærk kaffe
- En knivspids salt
- 15 stk. af vores friske dadler
- 2 spsk. kokosolie
- 2 spsk. vegan block
- 3 spsk. kakaopulver
- 1 spsk. vanilje
- 3 spsk. kogende vand
- 1,5 dl. kokos
Brownie:
- Mandlerne blendes i en minihakker til mel. Skær herefter vegan block i små stykker, og tilsæt det i minihakkeren sammen med de øvrige ingredienser til brownien, og blend det hele sammen.
- Hæld nu dejen op i en bageform, og bag brownien i ca. 20 minutter ved 200 grader. Lad kagen køle helt af, før du påfører topping.
- Tilsæt alle ingredienser til kokosfrosting i en minihakker (på nær kokos) og blend til det er jævnt og cremet. Tilsæt herefter kokos og blend forsigtigt kort videre. Fordel kokosfrostingen på brownien, når den er helt afkølet.
*med et naturligt indhold af sukker