Veganske nøddestammer

Lækre nøddestammer, der er vegansk, glutenfri & uden tilsat sukker (med et naturligt indhold af sukker. Nøddestammerne er lavet med en blanding af søde dadler, knasende nødder og chokolade, som giver en dejlig kombination af sødme og crunch. 

Lavet af @veggie_venca

Ingredienser:

  • 1 dl. mandler
  • 1 dl. cashewnødder
  • 1,5 dl. havregryn
  • 200 g Juicy Dates
  • 2 spsk. kokosolie
  • 2 spsk. vand
  • Et nip salt
  • 1 spsk kokosolie
  • 80g sukkerfri mørk chokolade
Fremgangsmåde:
  1. Mandlerne og cashewnødderne blendes i en minihakker til grov mel.
  2. Dadlerne udstenes og alle ingredienser blendes sammen i en minihakker.
  3. Tag herefter massen ud og rul den til en slank pølse (dette er nemmest, hvis man ruller med et stykke bagepapir). Skær herefter ud i de passende størrelser.
  4. Sæt herefter på køl i en time eller i fryseren i mindst 20 minutter.
  5. Chokolade og kokosolien smeltes og hver ende af de rullerne dyppes i chokoladen. Sæt herefter rullerne tilbage på køl til chokoladen er størknet.